Ammattitaitoiset siivouspalvelut Siivousvuoksi Oy:ltä

Siivousvuoksi Oy

Siivousvuoksi on Etelä-Karjalassa toimiva tunnettu, pidetty ja arvostettu siivousyritys 30 vuoden kokemuksella. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Joutsenon ja Lappeenrannan alueilla ja tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Ammatillisella osaamisella ja pitkäaikaisella kokemuksella pyrimme vastaamaan asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni tai suuri siivousprojekti, meiltä saat luotettavan ja laadukkaan palvelun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettava kumppanisi

Siivousvuoksi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkeatasoista palvelua ja luotettavuutta. Kaikki 20 työntekijäämme ovat suorittaneet työturvallisuuskortin ja heidän ammattitaitoaan tuetaan säännöllisellä koulutuksella. Pyrimme pitämään palvelumme päivitettynä ja vastuullisena, sitä silmällä pitäen olemme hankkineet muun muassa Luotettava kumppani -palvelun. Palvelun ylläpitämä raportti takaa, että meillä on ajantasaiset tiedot tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Haluamme olla vastuullinen ja luotettava kumppani kaikille asiakkaillemme.

Laaja palveluvalikoima

Siivousvuoksi tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita. Hoidamme siivouksia niin paikallisille liikkeille ja yrityksille kuin myös yksityisille kotitalouksille. Meiltä saat apua kaikenlaisissa siivousprojekteissa, olipa sitten kyseessä säännöllinen viikkosiivous, suursiivous tai vuosittainen ikkunanpesuprojekti. Yrityksemme on erikoistunut myös ongelmakohteiden siivouksiin, joten voit luottaa ammattitaitoomme haastavammissakin kohteissa. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta voit olla varma saavasi juuri sinulle sopivat siivouspalvelut.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Siivousvuoksi on valmis auttamaan sinua kaikenlaisissa siivoukseen liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä (puh. 0208 333 208) ja tilaa siivouspalvelut ammattilaisilta! Voit olla varma, että työmme puhuu puolestaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit